Košarica0
Ukupno:0,00 kn
Vaša košarica je prazna.

Kontakt:                 Email:                           

+385/01/ 292-9643  info@crystalnailshr.com

+385/95/ 766-1381

Dostava: +385/95/ 166-1382

Kontaktirajte nas

* Da li si čovjek ?

SUPERNOVA
Predstavljamo novu generaciju color gelova:Royal gel. Zahvaljujući posebnim komponentama koje ubrzavaju sušenje, gel se suši u UV lampi 2min, bez odmašćivanja. Dovoljno ga je nanijeti u jednom sloju i nije potreban završni sjaj.
Winter Fashion
Crystalac Sistemi
OBNOVLJEN I POBOLJŠAN CRYSTALAC SISTEM u odgovarajućoj ambalaži
LuxLash Pick Up 6D napredni tečaj Prijave i više informacija na: 01/2929 643

ZAŠTO BITI DIO CN TIMA ?

 •  
  Kvaliteta i Inovacija

  Da pojednostavimo: Možemo reći da osvojene prve nagrade Crystal Nails natjecatelja na Evropskoj olimpijadi i diljem svijeta dokazuju vrhunsku kvalitetu naših proizvoda.

  Više...

 •  
  Svjetski Edukacijski Programi

  U ovom poslu učenje nikada ne završava, jer novi trendovi neumorno izlaze na tržište a u korak s njima i najnovije edukacije u Crystal Nailsu.

  Više...

 •  
  Kontinuirana podrške za Klijente

  Naše educirano osoblje Vam je uvijek na usluzi,za sva vaša pitanja. Ukoliko ne znate kako koristiti neki od naših proizvoda, tu smo za Vas i putem telefona 01 2929 643, mobitela 095 766 1381.

  Više...
 •  
  Globalno Prepoznatljiva "CN Obitelj"

   Crystal Nails poznati svjetski brend prisutan je i u mnogim Europskim zemljama kao vodeći brend u tom sektoru. Snažna obitelj sa kvalitetnim, kreativnim i pouzdanim ljudima.

  Više...

 •  
  Akcija

  Cijenjeni kupci,
  Kako bismo Vašu vjernost u Crystal Nails-u nagradili svaki tjedan smo tu sa novim tjednim akcijama, tu su i akcije za Dane Otvorenih Vrata( Nails Day). 

  Više...

Akcijske cijene u studenome!

Newsletter

* obavezna polja
 

Facebook
Katalog download

 

Vaše mišljenje nam je Važno!

 • 1
 • 2
Hvala Vam na svemu.
Jako samo zadovoljna s Vašim uslugama. I vjerni sam korisnik Vaših proizvoda, jer jedini oni opstaju na mojim prirodnim notkima. Po mom mišljenju i iskustvu, kvaliteta Vaših proizvoda je na vrhu.
 
Lijep pozdrav
Sanja Karačić
Pozdrav! 
Neki dan mi je dosao paketic one step trajnih lakova. Samo bih zeljela zahvaliti kolegici koja je imala strpljenja pola sata samnom na telefonu pomoci oko odabira nijansi. Probala sam sve i odlicne su, pogođene kakve sam htjela, izuzetno sam zadovoljna! uskoro opet surađujemo!